Hey Everybody!

This is the move to God! Leer hem kennen zoals wij hem kennen!

Voor alle jongeren in en rondom Bolsward zijn wij een jeugddienst gestart. Veel jongeren hebben namelijk een afkeer van geloof door bepaalde dingen die worden gezegd. 

Kom gewoon een keer gezellig langs in het Marne College te Bolsward.

De diensten zijn laagdrempelig waardoor het voor iedereen begrijpelijk is. 

Zang, dans, drama en een spreker zijn door middel van een thema goed met elkaar verbonden. Voor mensen die zoeken naar God of hun zoektocht willen beginnen is het daardoor makkelijk te begrijpen. 

Wij willen laten zien dat geloof ook een andere kant heeft en leuk kan zijn. Door er een feestje van te maken, willen wij aan jullie vertellen hoeveel je eigenlijk aan God hebt en dat er helemaal niet zoveel regeltjes bestaan en dat geloven erg leuk kan zijn. 

Wij dagen jullie uit om een keer langs te komen en je mening te vormen. Veel jongeren hebben namelijk van tevoren al een mening. Kom een keer langs en verander je mening en leer Jezus Christus een stapje beter kennen. Daarna stappen we gezellig nog even en praten we na. 

Iedereen is welkom en neem als het kan ook vrienden en vriendinnen mee zodat het een grote gezellige boel wordt. Om de drie maanden op zaterdagavond om 19.30 uur komen wij samen en maken er een feestje van.

All Rights Reserved Copyright 2003-2011  http://www.jongerenwebsite.nl/